Appelsin, rød

Appelsin, rød

Appelsinens egenskaper

Egenskaper.



Hva kan du bruke en rød appelsin til?

Bruksområder.

Her er noen eksempler;

  • - Info.
  • - Info.

Litt historie om de røde appelsinene

Appelsinen.


Næringstabell for røde appelsiner

Næringsinnhold pr 100 g spiselig matvare:

Betakaroten: X μg

Fett: X g

Fett, enumettet: X g

Fett, flerumettet: X g

Fett, mettet: X g

Folat: X μg

Fosfor: X mg

Jern: X mg

Kalium: X mg

Kalsium: X mg

Karbohydrat: X g

Kilojoule: X kJ

Kilokalorier: X Kcal

Kopper: X mg

Kost fiber: X g

Magnesium: X mg

Monosakkarider + Disakkarider: X g

Natrium: X mg

Niacin: X mg

Niacin ekvivalenter: X NE

Protein: X g

Selen: X μg

Sink: X mg

Spiselig del: X%

Stivelse: X g

Vann: X g

Vitamin A: X RE (Retinol Ekvivalenter)

Vitamin B1: X mg

Vitamin B2: X mg

Vitamin B3: X mg

Vitamin B6: X mg

Vitamin B12: X μg

Vitamin C: X mg

Vitamin D: X μg

Vitamin E Alfa-tokoferol: X mg


Kvalitetskrav til en rød appelsin

Bra kvalitet.


Alle frukter på A:


Tilbake til frukt