Aprikos

Aprikosens egenskaper
Egenskaper.
Hva kan du bruke en aprikos til?
Bruksområder.
Her er noen eksempler;
- - Info.
- - Info.
Litt historie om aprikosene
Aprikosen.
Næringstabell for aprikoser
Næringsinnhold pr 100 g spiselig matvare:
Betakaroten: X μg
Fett: X g
Fett, enumettet: X g
Fett, flerumettet: X g
Fett, mettet: X g
Folat: X μg
Fosfor: X mg
Jern: X mg
Kalium: X mg
Kalsium: X mg
Karbohydrat: X g
Kilojoule: X kJ
Kilokalorier: X Kcal
Kopper: X mg
Kost fiber: X g
Magnesium: X mg
Monosakkarider + Disakkarider: X g
Natrium: X mg
Niacin: X mg
Niacin ekvivalenter: X NE
Protein: X g
Selen: X μg
Sink: X mg
Spiselig del: X%
Stivelse: X g
Vann: X g
Vitamin A: X RE (Retinol Ekvivalenter)
Vitamin B1: X mg
Vitamin B2: X mg
Vitamin B3: X mg
Vitamin B6: X mg
Vitamin B12: X μg
Vitamin C: X mg
Vitamin D: X μg
Vitamin E Alfa-tokoferol: X mg
Kvalitetskrav til en aprikos
Bra kvalitet.
Alle frukter på A: