Vitalen.noHovedsiden

Inspirasjon

Anthony Robbins

Anthony Robbins

Robbins er en av de største lærerne innenfor Nevrolingvistisk programmering (NLP). Han er blant annet kjent verden over for sine spektakulære seminarer der han og kursdeltagere går på glødende kull for å illustrere tankenes kraft. Han hjelper folk med stort sett alle utfordringer, blandt annet: ønsker i livet, suksess, omprogrammere sinnet, kommunikasjon, rikdom og lykke.

TonyRobbins.com


Deepak Chopra

Deepak Chopra

Chopra er forfatter av mer enn 50 bøker som er oversatt til over 35 språk. Mange av disse har vært New York Times bestselgere innenfor skjønnlitteratur og saksprosa kategorier. Han er ansett som en stor figur innenfor alternativ helse og behandling. Noen av hans mest kjente bøker er The Seven Spiritual Laws of Success, Ageless Body - Timeless Mind og The Third Jesus.

Chopra.com


Dr. Wayne Dyer

Dr. Wayne Dyer

Wayne W. Dyer, Ph.D., er en internasjonalt kjent forfatter og foredragsholder innenfor selvutvikling. Han er forfatter av over 30 bøker, har laget mange lydbøker og videoer, og har dukket opp på tusenvis av TV og radioprogrammer.

Dyer kalles av sine mange fans motivasjonens far. Hans barndom var preget av forskjellige barnehjem og fosterhjem, dette stoppet ikke han i å overkomme hindre og nå sine mål. Dyer bruker mye av sin tid til å lære nettopp dette videre.

DrWayneDyer.com


Louise Hay

Louise Hay

Louise er internasjonalt anerkjent som metafysisk forfatter, foredragsholder og som en inspirerende lærer. Hun er ellers kjent som en av grunnleggerne av selvhjelp bevegelsen og forfatter av boken You Can Heal Your Life, som mange mennesker har satt stor pris på.

Hun er en virkelig varm inspirator.

LouiseHay.com


Paul McKenna

Paul McKenna

I løpet av de siste 20 årene har Paul McKenna, Ph.D, hjulpet millioner av mennesker med å overkomme problemer som fobi, vekt, slutte å røyke, stress, søvnløshet og øke selvtilliten. Han forbløffer publikum ved å vise hvordan små endringer i folks liv kan gi store resultater. Han jobber med alt fra mannen på gata til kongelige og rockestjerner. McKenna er full av energi og entusiasme.

PaulMcKenna.com


Richard Bandler

Richard Bandler

Richard Bandler er en av utviklerne av NLP, også kjent som Neuro-Linguistic Programming. NLP kan hjelpe til med å endre eller eliminere adferd og gi deg muligheten til å bestemme over tilstander av velvære.

Bandler er også kjent som en dyktig hypnotisør. Hans originale fremgangsmetoder gjør at det er underholdene å lese hans bøker og se han på video. Anbefales.

RichardBandler.com