Vitalen.noHovedsiden

Personvern

Vi er opptatt av å beskytte dine personlige opplysninger og ber deg derfor om å lese gjennom denne personvernerklæringen for Vitalen.no, et nettsted levert av Creative Designs.


Innsamling av personlige opplysninger

Vi kan samle inn informasjon om ditt besøk på vårt webområde, hvilke sider du har vært innom og hvilke koblinger du har klikket på. Standardinformasjon som IP-adresse, type webleser, språkversjon, tidspunkt for tilgang og adresser til henvisningsområdene du klikket deg inn fra samler vi også inn.


Bruk av personlige opplysninger

Vi samler inn og bruker personlige opplysninger kun for statistiske formål.


Deling av personlige opplysninger

Med unntak av det som er beskrevet i denne erklæringen, utleverer vi ikke dine personlige opplysninger utenfor Creative Designs, firmaet som står bak dette nettstedet, uten ditt samtykke.

Vi kan åpne og/eller utlevere dine personlige opplysninger dersom dette er nødvendig for å;

- følge loven eller oppfylle juridiske krav som er stilt til Creative Designs,

- beskytte og forsvare Creative Designs rettigheter og eiendom eller

- handle i hastesituasjoner for å beskytte den personlige sikkerheten for brukere av Creative Designs tjenester eller offentligheten.


Bruk av informasjonskaplser

Google bruker informasjonskapsler til å vise annonser på creativedesigns.no

Dette gjør at vi kan vise besøkende på creativedesigns.no relaterte annonser basert på deres besøk på dette nettstedet. Bruken av DART-informasjonskapselen kan velges bort ved å gå til retningslinjene for personvern for Googles annonse- og innholdsnettverk.


Håndhevelse av denne personvernerklæringen

Har du spørsmål angående denne erklæringen, kan du kontakte Creative Designs ved hjelp av kontaktskjema på creativedesigns.no/kontakt-oss.html.


Endringer i denne personvernerklæringen

Det kan skje at vi oppdaterer denne personvernerklæringen for å gjenspeile endringer i våre tjenester og tilbakemeldinger fra besøkende. Vi oppfordrer deg til å lese gjennom denne erklæringen med jevne mellomrom for å holde deg orientert om hvordan Creative Designs beskytter personopplysningene dine.


Kontakt oss

Creative Designs tar gjerne imot dine kommentarer angående denne personvernerklæringen. Hvis du har spørsmål eller mener at vi ikke har overholdt denne erklæringen, ber vi deg kontakte oss ved hjelp av vårt kontaktskjema på creativedesigns.no/kontakt-oss.html.