Vitalen.noSelvutvikling

Selvutvikling

Hva er selvutvikling

I disse travle dager, har ordet selvutvikling aldri vært mer populært. Folk hører om venner og bekjente som har deltatt på selvutviklingskurs og liknende og blir nysgjerrige på hva dette er. Så lenge vi lever, er vi i stand til å endre på livet og vokse som mennesker.

Det selvutviklingskurs ofte handler om er å lære mennesker at de kan gjøre hva de vil og bli det de ønsker å bli. Mange mennesker lever livet der de har svært liten tro på seg selv. Det kan det være mange grunner til. Det kan holde med at man i tidlig alder får beskjed om at man ikke duger, ikke har riktig utseende, ikke er smart nok, ikke tynn nok, osv og tar dette med seg som et levesett. Dette er viktig å forandre på.

Delta på selvutviklingskurs eller les en bok om temaet - det er noe alle har godt av i blant. Det blir en inspirasjon der du minner deg selv på dine muligheter fremfor dine begrensninger. Dette gjelder både for arbeidslivet og privat. Under kategorien inspirasjon finner du noen herlige mennesker som har masse bra å dele.

Man er sin egen lykkes smed, engasjer deg.